Languages

Hoogwaardige B2B-telemarketing

Al sinds 1991 is Cantab een gerenommeerde partner voor B2B-telemarketingprojecten, onder meer in de sectoren ICT, telecommunicatie en zakelijke dienstverlening. Onze klanten kiezen voor Cantab vanwege onze hoge kwaliteit en internationale aanwezigheid. Allemaal hebben ze gemeen dat ze complexe producten en/of diensten leveren en dat hun communicatie op management- en directieniveau moet plaatsvinden.

Dagelijks spreken onze marketeers met meer dan 1000 managers en directieleden, in Europa, de VS en daarbuiten. Hierdoor begrijpt Cantab heel goed hoe wij uw doelgroep moeten bereiken, wat deze beslissers bezighoudt en hoe we in gesprek komen over uw producten en diensten.
 

Het onderscheidend vermogen van onze B2B-telemarketingdiensten:

 

 • Open, non-scripted dialogen; uit recent onderzoek is gebleken dat 94% van alle managers en directieleden de voorkeur geeft aan het voeren van een open dialoog en liever niet benaderd wordt met een call script. 
   
 • Cantab past Consultative Calling toe, een communicatietechniek met de focus op het voeren van een open dialoog op managementniveau, met interactie en uitwisseling van relevante informatie, bijvoorbeeld over uitdagingen, doelstellingen, projecten en investeringsplannen. Voor meer informatie over Consultative Calling, download onze whitepaper
   
 • Onze wijze van communicatie met uw doelgroep voorkomt onnodige weigeringen
   
 • Grensoverschrijdende telemarketing; door met native speakers te werken en onze lokale kennis toe te passen worden projecten vertaald naar een lokale aanpak met aandacht voor cultuur, reactiepatronen, waarden en normen. 
   
 • Elk gesprek van onze marketeers wordt onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole. Op deze manier blijven we scherp en houden we onze gesprekken op het juiste niveau. 
   
 • Combinatie van marketinginstrumenten; een instrument als telemarketing staat zelden los van andere instrumenten in de marketingmix. Een belangrijk onderscheidend vermogen van Cantab is de kennis en flexibiliteit die we hanteren om marketinginstrumenten te combineren, en zodoende het hoogst haalbare resultaat te behalen. Wij adviseren u welke (combinatie van) instrumenten u het beste kunt inzetten om onze telemarketingactiviteiten optimaal te ondersteunen. Hierbij kunt u denken aan telemarketing in combinatie met whitepapers, e-mails, marktonderzoek, SEA, enzovoort.

Netherlands

Cantab Marketing Services BV
Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam
T +31 20 400 21 16
F +31 20 400 21 26
info@cantab.nl

Belgium

Cantab Belgium B.V.
Oefenpleinstraat 7 Bus 201
9050 Gentbrugge
T +32 9 220 39 31


info@cantab.be