Languages

Cantab als werkgever

Cantab zoekt ambitieuze mensen!
 

Cantab is een organisatie waarin mensen zich tot manager ontwikkelen. Wij geven starters een kans, maar bieden ook mensen met enkele jaren werkervaring de mogelijkheid om bij ons manager te worden. Mensen die bij ons in dienst treden, hebben een afgeronde hogere opleiding, waarvan de afstudeerrichting heel divers kan zijn. Dit komt doordat mensen bij ons vaardigheden ontwikkelen die ze niet tijdens hun studie leren. Om deze vaardigheden te ontwikkelen start je bij ons in een Management Development Program. In dit programma ga je je bezighouden met een praktijkgericht opleidingstraject waar je vakinhoudelijke kennis opdoet op het gebied van B2B-marketing en managementvaardigheden. Deze opgedane kennis en vaardigheden in combinatie met jouw ambitie stellen je in staat om je verder te ontwikkelen tot marketingadviseur of Team Development Manager.

Om deze vaardigheden goed onder de knie te krijgen word je begeleid door een Team Development Manager die als loopbaancoach fungeert. Samen met hem/haar zet je een ontwikkelprogramma op dat is toegespitst op jouw persoonlijke ambities en competenties. Daarin ben jij degene die de belangrijkste rol speelt en daarmee je eigen ontwikkeling bepaalt.

 

Werken in projecten bij een internationaal bedrijf
 

Wil je jezelf ontwikkelen tot een van onze managers, dan moet je binnen korte tijd veel kennis opdoen van marketingvraagstukken en bedrijfsproblematiek. Om deze kennis op te doen ga je dan ook op projectbasis werken zodat je in contact komt met een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en vraagstukken. Je wisselt regelmatig van team, en ook je eigen rol binnen een team zal gaandeweg veranderen naar een rol met meer verantwoordelijkheid.

Aangezien we internationaal actief zijn met vestigingen in Amsterdam, Gent, Parijs en Londen zul je waarschijnlijk in multiculturele teams werken. Voor een internationale carrière bij Cantab is meertaligheid een voorwaarde.

Continue ontplooiing, intellectuele verrijking en ambitie zijn de drijfveren om bij ons te komen werken. Cantab is trots op haar informele, open bedrijfscultuur waar ontwikkeling van de medewerkers, open communicatie, ruimte voor discussie en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat iedereen de verantwoordelijkheid heeft om bij te dragen aan discussies en om daarbij rekening te houden met cultuurverschillen.

 

De lerende organisatie en cultuur
 

Cantab is een lerende organisatie. In een lerende organisatie is iedereen in iedere functie continu in ontwikkeling. Dit betekent dat er veel gevraagd wordt van werknemers. In complexe situaties zullen we je vragen om een goede analyse te maken en zelf oplossingen aan te dragen. Juist door deze lerende insteek en de bewustwording die we creëren, zul je sneller in staat zijn om zelfstandig te opereren en je ervaringen te delen met je team. Naast kennis gaat het bij een lerende organisatie ook om de foutencultuur. Fouten maken mag, zolang je ervan leert. Zo kun je anderen binnen Cantab weer verder op weg helpen: Leren door kennis en vaardigheden te delen.

Contact

Op zoek naar een baan in de marketing en sales?

Netherlands

Cantab Marketing Services BV
Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam
T +31 20 400 21 16
F +31 20 400 21 26
info@cantab.nl

Belgium

Cantab Belgium B.V.
Oefenpleinstraat 7 Bus 201
9050 Gentbrugge
T +32 9 220 39 31


info@cantab.be