Languages

Database Cleaning

Het succes van alle marketingacties valt of staat met een goede database. U hoeft dan minder tijd te investeren in prospects die niet interessant zijn, waardoor u meer leads behaalt. Cantab kan u helpen om uw database op te schonen.

 

Databaseadvies
 

Laat Cantab met u meedenken over uw dataselectie, -ontdubbeling en -inrichting. Uit ervaring hebben we geleerd wat u voor effectieve marktbewerking van uw doelgroep moet weten. Daarnaast voeren wij wekelijks projecten uit met verschillende (externe) databaseselecties, waardoor we weten wat kansrijke selecties en databronnen zijn. Wij hebben de praktijkkennis, en u kunt daarvan de vruchten plukken.

 

Databaseverrijking
 

Naast opschonen kunnen wij uw database ook bijwerken en met actuele gegevens verrijken. De medewerkers van Cantab zijn gewend om kwalitatieve gesprekken te voeren. Daarom zijn zij uitstekend in staat om de gegevens te achterhalen van die managers die er voor u echt toe doen. Hierdoor hebt u niet alleen betere informatie over uw contacten, maar bent u ook sneller in staat de juiste contacten persoonlijker en gerichter te benaderen. En dit verhoogt uiteindelijk het resultaat! Cantab kan uw database verrijken met o.a.:

  • Namen, functies en contactgegevens van beslissers
  • E-mailadressen
  • Telefoonnummers
  • Aantal medewerkers/geautomatiseerde werkplekken
  • Branchegegevens

 

E-mailadressen achterhalen 
 

Met de invoering van nieuwe e-mailrestricties is het in sommige landen niet meer toegestaan ongevraagd e-mail te sturen naar uw zakelijke contacten. E-mail is echter wel een perfect middel om uw doelgroep persoonlijk en gericht te benaderen. Cantab kan daarom voor u een opt-in campagne uitvoeren om toestemming te krijgen van uw doelgroep. Dit kan voor zowel klanten als niet-klanten. Inmiddels hebben wij reeds ettelijke opt-in campagnes succesvol uitgevoerd.

Contact

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn?

Netherlands

Cantab Marketing Services BV
Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam
T +31 20 400 21 16
F +31 20 400 21 26
info@cantab.nl

Belgium

Cantab Belgium B.V.
Oefenpleinstraat 7 Bus 201
9050 Gentbrugge
T +32 9 220 39 31


info@cantab.be