Languages

Management Development Programma

Cantab is een organisatie waarin mensen zich tot manager ontwikkelen. Iedereen die bij ons in dienst treedt, moet dan ook het Management Development Program volgen. Dit programma is gebaseerd op jouw persoonlijke ambities, competenties en vaardigheden. Binnen dit traject doorloop je enkele stappen, om je in een van onze specialismen verder te ontwikkelen. Jij bent degene die je eigen groei in deze stappen bepaalt.

 

De eerste stap binnen dit traject is de functie B2B-marketeer.

Binnen deze functie zul je kennis vergaren door het genereren van hoogwaardige informatie van decision makers door middel van marktverkenning, marktonderzoek of profiling. Hierbij is het o.a. belangrijk om regie te voeren, flexibel en creatief te zijn, maar ook time management te beheersen. Je Team Development Manager zal je hierin trainen en coachen. Door diverse typen projecten uit te voeren (intern of extern bij de klant) zul je kennis opdoen (of je kennis verbreden) van B2B-marketing en ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven. De duur van deze functie is geheel afhankelijk van je ontwikkeling.

 

De volgende stap is de functie Teamleider.

Als teamleider coördineer je de samenwerking binnen een project. Je bent verantwoordelijk voor jouw project en je fungeert als eerstelijnsprojectmanager die mogelijke problemen analyseert en hier oplossingen voor heeft. Om dit te kunnen realiseren is het hebben van een helikopterview van essentieel belang. Het is aan jou om te zorgen dat de verschillende doelstellingen van het project gehaald worden. Dit houdt in dat je door je Team Development Manager wordt getraind op het gebied van resultaatgericht en mensgericht leiderschap. Je leert o.a. hoe je door middel van coaching het beste uit je teamleden kunt halen. Tevens ben je ervoor verantwoordelijk om de kennis die je als B2B-marketeer hebt opgedaan, over te dragen naar je teamleden. Ook hierbij geldt dat de duur van de functie afhankelijk is van je eigen ontwikkelingssnelheid.

Na de teamleiderfase zul je je verder ontwikkelen in een van onze twee richtingen: marketingadviseur of Team Development Manager.

 

Functie: Marketingadviseur

Als marketingadviseur fungeer je als rechtstreekse gesprekspartner voor onze relaties. Vanuit de kennis en ervaring die je als marketeer en teamleider hebt opgedaan, help je onze klanten met het oplossen van hun marketinguitdagingen. Je interpreteert de problematiek, adviseert, verkoopt en geeft leiding aan de uitvoering van het door jou uitgebrachte advies. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van de juiste randvoorwaarden, je delegeert en controleert indien nodig, je bewaakt de voortgang en evalueert met je opdrachtgever.

 

Functie: Team Development Manager

In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze mensen en hun ontwikkeling. Dit betekent dat je je bezighoudt met recruitment, assessment en daarna met de opleiding en loopbaancoaching van de deelnemers aan het Management Development Program. Tevens ben je actief als trainer en coach voor de ontwikkeling van B2B-marketeers en teamleiders. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor een groep mensen vanaf hun rekrutering tot het moment dat zij hun keuze hebben gemaakt voor een van de twee richtingen.

Contact

Op zoek naar een baan in de marketing en sales?

Netherlands

Cantab Marketing Services BV
Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam
T +31 20 400 21 16
F +31 20 400 21 26
info@cantab.nl

Belgium

Cantab Belgium B.V.
Oefenpleinstraat 7 Bus 201
9050 Gentbrugge
T +32 9 220 39 31


info@cantab.be