Languages

Online marketing

Uw klanten en prospects zijn online aanwezig en oriënteren zich steeds meer op internet. Maar komen ze bij het zoeken naar een nieuwe oplossing wel bij u uit? Het is daarom zeer belangrijk dat u goed gevonden wordt op internet. Daarnaast kunt u via internet snel en gemakkelijk contact onderhouden met uw doelgroep.

 

Via online marketing kunt u het volgende bereiken:
 

 • Leads genereren

  Voorbeeld: een nieuwe speler op de softwaremarkt richt een Google AdWords-campagne in om geïnteresseerden naar zijn website te leiden.
   
 • Content verzamelen

  Voorbeeld: een marketeer verstuurt een online-enquête om input te verzamelen voor een whitepaper over de toekomst van virtualisatie.
   
 • Uw doelgroep informeren

  Voorbeeld: een communicatieafdeling verstuurt een nieuwsbrief naar klanten om een nieuwe dienst onder de aandacht te brengen.

 

 

Cantab zet de volgende onlinemarketinginstrumenten in:
 

 

Online marketing in combinatie met telemarketing
 

Door online marketing te combineren met telemarketing kan het resultaat van uw onlinecampagne verhoogd worden. Voor de telefonische opvolging past Cantab Consultative Calling toe, een communicatietechniek met de focus op het voeren van een open dialoog op managementniveau. Meer informatie over Consultative Calling vindt u hier.

Contact

Wilt u online leads genereren?

Netherlands

Cantab Marketing Services BV
Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam
T +31 20 400 21 16
F +31 20 400 21 26
info@cantab.nl

Belgium

Cantab Belgium B.V.
Oefenpleinstraat 7 Bus 201
9050 Gentbrugge
T +32 9 220 39 31


info@cantab.be