Languages

Training Consultative Calling

Bij de meeste telefoontrainingen draait het om het aanleren van een aantal technieken en kunstjes. Als je de juiste technieken toepast en de weerstand van de prospect/suspect met slimmigheidjes kunt weerleggen, zou de rest vanzelf gaan. Op deze wijze worden consumenten maar ook bedrijven regelmatig benaderd met scriptgestuurde gesprekken.

Onze ervaringen zijn echter anders. Een manager gaat pas in gesprek als hij merkt dat aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

 • Degene met wie hij spreekt heeft voldoende kennis over zijn vakgebied, branche en bedrijfsprocessen.
 • Er vindt een open dialoog plaats, dat wil zeggen géén scriptgestuurd gesprek.
 • Er wordt relevante informatie uitgewisseld.

 

Waarom een Cantab Consultative Caling training?
 

 • De dialoog als uitgangspunt

  De nadruk ligt op het ontwikkelen van vaardigheden om de aanwezige kennis optimaal te benutten en om het gewenste contact met de prospect of klant tot stand te brengen.
   
 • Praktijktraining op eigen doelgroep

  Training en coaching vindt plaats in de dagelijkse werksituatie. Geen rollenspellen of theorieoefeningen, maar echte gesprekken met uw eigen doelgroep.
   
 • Ervaren trainers

  Onze trainers hebben zelf meer dan 4000 gesprekken gevoerd met beslissers in het bedrijfsleven, en trainen dus op basis van persoonlijke ervaring. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring met het managen van B2B-marketingprojecten.
   
 • ROI op training

  Een training is snel terugverdiend. Enerzijds omdat de verbeterde competenties, werkwijze en kennisniveau leiden tot hogere resultaten uit de telefonische activiteiten. Anderzijds omdat er in het praktijkgedeelte eigen prospects gebeld worden, waarbij meteen leads en afspraken gemaakt kunnen worden.
   
 • Persoonlijke aandacht

  Voor al onze trainingen geldt: maximaal 3 cursisten per trainer. Dit garandeert persoonlijke aandacht en coaching. De training wordt afgestemd op de behoeften van de cursist én van uw bedrijf.
   
 • Nazorg

  Elke training wordt afgesloten met een mondelinge evaluatie en een persoonlijk advies aan de cursist.

Contact

Netherlands

Cantab Marketing Services BV
Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam
T +31 20 400 21 16
F +31 20 400 21 26
info@cantab.nl

Belgium

Cantab Belgium B.V.
Oefenpleinstraat 7 Bus 201
9050 Gentbrugge
T +32 9 220 39 31


info@cantab.be